• Една година в новата ни база

Fresh and Food Logistic, български бизнес, специализиран в складовата и логистична дейност на охладени и замразени храни, отпразнува своята една година в новия си логистичен център през месец септември 2023 год. Това е важно събитие за компанията ни, което показва упоритата работа и отдадеността на всички, участващи в превръщането на това начинание в успех. Екипът на компанията  отпразнува постигнатите резултати през изминалата година. Всички си пожелахме продължаващ растеж и просперитет през идните години!

Компанията измина дълъг път, откакто беше създадена през 2009 год., и бързо се превърна в надежден партньор в индустрията. Оттогава работим усилено, за да постигнем целите си и да отговорим на нуждите на нашите клиентии партньори.

През изминалата година Fresh and Food Logistic се фокусира върху предоставянето на висококачествени услуги на своите клиенти, като същевременно поддържа ангажимент за устойчивост и социална отговорност. Компанията внеди различни екологични практики и също така участва в много обществени инициативи.

„Развълнувани сме да празнуваме нашата една година“, каза Александър Колев основател на Fresh and Food Logistic. „Беше вълнуващо пътуване. Благодарен съм за цялата подкрепа, която получихме от нашите клиенти, партньори и служители!“

За повода Fresh and Food Logistic отпразнува събитието със своя екип.

„Очакваме да видим какво крие бъдещето за Fresh and Food Logistic,“ каза Ивайло Иванов– Мениджър „Обслужване на клиенти” на компанията. „Имаме някои вълнуващи планове в процес на разработка и нямаме търпение да продължим да растем и да предоставяме първокласни услуги на нашите клиенти.“